Over

Ik ben Madelon en op Boek Uitroepteken deel ik alles wat ik over boeken kwijt wil (en soms ook wat over film en muziek). Ik heb altijd veel gelezen, maar de laatste jaren is literatuur en het schrijven erover een steeds prominentere plaats gaan innemen dus het werd wel eens tijd voor een eigen site waar ik alles samenbreng.

Ik ben afgestudeerd in de filosofie, maar had na mijn studie niet zoveel zin om direct iets met filosofie te gaan doen. Ik werk nu als assistent-wijkbeheerder bij een woningbouwvereniging en in mijn vrije tijd houd ik me voornamelijk bezig met lezen, muziek, film, koken, sport (fietsen en wandelen en als ik minder actief wil zijn kijk ik ongezonde hoeveelheden mma) en stukjes schrijven. Ook probeer ik (langzaam maar gestaag) de Japanse taal te leren.

Mijn literaire interesses zijn breed. Ik lees hedendaagse fictie maar ook klassiekers en ik probeer ook wat betreft thematiek en (sub)genres zo divers mogelijk te lezen. Ik houd van zware romans die alles bevragen en in twijfel trekken, maar wil af en toe toch ook wel eens goed kunnen lachen. Ik lees redelijk wat Nederlandse, Vlaamse en Amerikaanse romans, maar vind het toch ook wel erg leuk om uitstapjes te maken naar landen die wat minder voor de hand liggen. Je zult hier dus van alles wat tegenkomen.

Heb je vragen, opmerkingen, boekentips of heb je iets anders te melden? Schroom vooral niet om contact op te nemen via mail of via een van de sociale mediakanalen.