Videorecensie #25

1988 is een bijzonder jaar voor het kleine, Vlaamse Bovenmeer: behalve Eva worden er slechts twee andere kinderen geboren, Pim en Laurens. De drie maken er hun hele jeugd samen het beste van. Tot de bloedhete zomer van 2002; de jongens worden pubers met snode plannen. De verlegen Eva kan meedoen of oprotten. Die keuze is geen keuze.

Vandaag bespreek ik Het Smelt van Lize Spit. In 2016 had ik nog het concentratievermogen van een doperwt dus deze heb ik helemaal gemist. Ik was nu wel erg benieuwd naar haar nieuwe werk, Ik Ben er Niet, en besloot me eerst te wagen aan dit veelbesproken debuut. Ik ben wel overtuigd, al heb ik ook wel enkele aanmerkingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.