Videorecensie #23

Rachel en Eliza hopen op een baby. Het echtpaar brengt vele gelukkige avonden samen door met het plannen van de toekomst. Op een nacht wordt Rachel gillend wakker en vertelt Eliza dat er een mier in haar oog is gekropen en daar vastzit. Ze weet dat het gek klinkt, maar ze weet ook dat het waar is. Als wetenschapper zal Eliza Rachels angst niet serieus nemen en ze hebben een bitter gevecht. Plots wordt hun hele relatie in twijfel getrokken.

Ik las Love and Other Thought Experiments en was onder de indruk van de creatieve geest van Sophie Ward. Zoiets als deze roman, dat heb ik nog niet eerder gelezen. Wat er dan zo uniek aan is, daarover vertel ik je meer in mijn videobespreking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.