Videorecensie #18

Micah Mortimer is een gewoontedier en tevreden met zijn weinig spannende leven. Hij zit zijn dagen uit en weet daar, gek genoeg, zijn familie en naasten nog mee te charmeren ook. Maar zijn leven krijgt een knauw als zijn vriendin hem vertelt dat ze vanwege haar kat uit huis dreigt te worden gezet. En als er voor zijn deur een jongen verschijnt die beweert zijn zoon te zijn, wordt Micah opnieuw geconfronteerd met een verrassing waar hij niet mee om kan gaan.

Erg fijn boekje dit. Iets te veel drama naar mijn smaak, maar toch maakten de schrijfkwaliteiten van Anne Tyler indruk op me. Kijk vooral de videorecensie als je meer over het boek en mijn leeservaring wil weten. Voor de leessoundtrack weer vier albums die perfect bij de sfeer van het boek passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.