Videorecensie #15

<strong>Mijn Lieve Gunsteling</strong> Boekomslag
Mijn Lieve Gunsteling Psychologische roman Atlas Contact 368 pagina’s https://www.atlascontact.nl/boek/mijn-lieve-gunsteling/

‘Mijn lieve gunsteling’ vertelt het verhaal van de veearts en zijn ‘uitverkorene’, de dochter van een veehouder, die tijdens een hete zomer toenadering tot elkaar zoeken. Hij wil ontsnappen aan zijn jeugdtrauma’s en eenzaamheid en zij heeft de voorkeur voor een fantasiewereld. Gedurende de zomer ontwikkelen ze een obsessieve fascinatie voor elkaar die zo ver gaat dat grenzen overschreden worden.

Mijn Lieve Gunsteling is een fantastisch boek. Ik vond ‘m zelfs nog stukken beter dan Rijnevelds vorige. Ja, ik ben Rijneveld-fangirl in wording. Wat ik allemaal zo enorm goed vond aan deze roman kun je zien in de video hieronder.

Voor de leessoundtrack koos ik voor vier liedjes over hetzelfde onderwerp, namelijk een seksuele relatie tussen een kind en een veel ouder iemand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.