Videorecensie #3

De Avond Is Ongemak hield me erg bezig, vooral nadat ik het boek uit had. Tijdens het lezen had ik best wat aanmerkingen, maar die verdwenen met het verstrijken van de tijd steeds meer naar de achtergrond. Als je meer wil weten over mijn leeservaring, kijk dan vooral mijn videorecensie. Zoals altijd verwijs ik je graag ook weer door naar de leessoundtrack.

2 reacties

  1. Mooie treffende recensie, ik heb ‘De avond is ongemak’ vanmiddag uitgelezen en kom niet verder dan de ruime voldoende die jijzelf net na lezing zou geven. Wat hoop ik dat het niet zal nazinderen … na het macabere einde van het verhaal. Wat een machteloosheid voor mij als lezer, ik moet het met het effect ervan doen. Ik heb de pest erin over het effect …. pfew wat ga ik nu lezen als afleiding ?

    1. Ik snap je reactie helemaal, hoor. Ik moet ook zeggen dat ik zelden een ongemakkelijker boek heb gelezen dan deze, maar dat vind ik ook wel weer bewonderenswaardig en dapper van de schrijver. Toch voel ik zelf altijd een vreemd soort aantrekkingskracht tot beklemmende, nare, ongemakkelijke boeken (en andere kunstuitingen). Ik ben erg benieuwd wat je afleiding gaat worden. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.